м.Київ,
вул.Антоновича, 28
вул. Коновальця, 31

Пн-Нд 09:00 - 21:00

Карта проїзду

Відгуки про стоматологів-анестезіологів

Січ 13, 2020
Ганна

Рекомендую Ткачук Ірину Олександрівну, за професійний підхід. Було зроблено шість зубчиків в деяких було видалено нерви. Нам все сподобалось, після зробленого дитинку нічого не турбувало, всі зубчики рівненькі і гарненькі. Також рекомендую анастезіолога Дем’янюк Миколу Васильовича, все пройшло дуже спокійно для нас батьків та дитинки. Дякую за гарну роботу!)

Гру 30, 2019
Вікторія і Марк

Дуже хочемо подякувати за здорові зубки , свіжий подих , бажання відвідувати «Надю» (Тарасенко Надію Вікторівну) просто щоб показати зубки . І за якісний сон Вариводі Михайлу Петровичу ! За те що політ був вдалим та якісним ! І всім працівникам клініки ! За здоровими зубками тільки до Вас ! До зустрічі на огляді

Гру 12, 2019
Людмила

Хочется выразить благодарность доктору-стоматологу Лютикову Александру Игоревичу и анестезиологу Демьянюку Николаю Васильевичу: в апреле этого года лечили в медикаментозном сне зубы у нашей 1,5 годовалой дочери и в прошлую субботу нашему старшему сыну. Всё прошло прекрасно, на высоком профессиональном уровне, собственно поэтому мы доверились уже дважды. Так же, спасибо администраторам за комфортное ожидание.

otzyv-google

Лис 29, 2019
Алла Тасиц

Очень всё понравилось!!! Лечили ребёнку зубы во сне! Коллектив весь очень хороший!!! Отдельное спасибо за терпение Михаилу Петровичу анестезиологу ( долго пришлось ребёнка уговаривать), Надежде Викторовне детскому стоматологу за лечение!!!

Лис 15, 2019
Світлана

Вдячність. За професіоналізм кожному з лікарів, які 14.11.19 працювали з моєю дитиною. 3-річна дитина, лікували зуби під медикаментозним сном. Це взагалі було перше серйозне медичне втручання у моєїх дитини. Лікар-стоматолог Ірина Миколаївна якісно і акуратно зробила свою роботу, це найголовніше. Також дуууже важливо, наскільки вона терпляче і детально пояснила мені весь лікувальний процес і дала зрозумілі рекомендації на далі. Окрема вдячність анестезіологу Михайлу Петровичу! За професійне і якісне виконання своєї роботи! Як же це важливо, коли люди не помиляються з професією і добросовісні в ній! Як тривожна і емоційна мама я вдячна їм за їх лікарську роботу, за терпляче, чуйне ставлення з розумінням мого хвилювання і за добре ставлення до малюка. За увагу до малюка протягом дня після завершення процедури. Я розумію, що не помилилась з вибором клінікі.

Лис 13, 2019
Елизавета

Огромная благодарность Александру Игоревичу и Николаю Васильевичу, а также всему персоналу. Лечили зубки ребенку (4 года) под медикаментозным сном. За 4 часа наш стоматолог восстановили 12 зубов, 5 из которых теперь с коронками. Хотелось бы отметить высокий профессионализм специалистов, современное оборудование и действительно внимательный подход к ребенку и родителям. Мы очень долго искали своего стоматолога, и даже несмотря на то, что нашли его в другом городе, мы теперь спокойны, что зубки в надежных руках!

Лис 12, 2019
Марина

Сьогодні був найбільш хвилюючий день мого життя, аж до сіпання ока))) Дякую, Боже, що є такі лікарі як Ірина Миколаївна та Микола Васильович, які можуть заспокоїти, запевнити і просто підтримати батьків, чиїй дитині ургентно потрібно видалити і полікувати зубчики уві сні. Від мого дзвінка з проханням проконсультувати щодо гострого зубного болю 3-річної дитини і до самого завершення процедури, відчуваєш впевненість у тому, що твоїй дитині все роблять якнайкраще, адже вся команда персоналу просто крута!!! Попереду ще лікування і я знаю, що моя дитина в надійних і турботливих руках) Дай Боже вам всім добра, процвітання і наснаги, а посмішки наших вдячних малят вам гарантовані)!

Залишити відгук


Завдяки цій формі можна залишити відгук про врача або про клініку.
Усі відгуки обов'язково будуть розглянуті.