г.Киев, ул.Антоновича, 28

Пн-Пт 09:00 - 21:00
Сб,Вс 10:00 - 18:00

Карта проезда

Отзывы о стоматологах протезистах

Май 11, 2018
Оксана

Все в моєму житті з запізненням, навіть написання подчки....це були найкращі три дні, які можна собі уявити. Абсолютно випадково знайшла вас на хвилях Інтернету, зателефонувала. Після першого гудку відповіла Юлія, ось так розпочалася моя пригода з вами. ....більшість часу нашої розмови Юлія радила не боятися, сміливо приїздити та подала відразу розписані дні на прийом до лікарні. Скажу чесно, приємно хвилювалася. Лікарі, гігієніст і асистенті були професіонали від першої миті. Теж делікатність та тактовність були присутні. Це мабуть культура особиста відіграє важливу роль теж. Низький вам уклін! Я обов'язково до вас повернуся в листопаді....так, так, так...лише шість місяців не двадцять років різниці між відвідуванням стоматології. Знову соромно за це :-( Якщо ти, хто читає ці рядки боїшся, не потрібно. Сміливі підкорюють цей світ. Якщо ти, хто читає ці рядки сумніви маєш щодо мого існування, це легко перевірити можна 30.04.2018~02.05. 2018, Київ, на вулиці Антоновича 28. Написана замітка мною особисто з ціллю Щиренько Подякувати дівчаткам на рецепції, асистентам під час прийомів і золотим рукам Лікарів Стоматології. Рясних Вам Благовінь. До зустрічі в Україні!

Апр 30, 2018
Геннадий

безупречная консультация на 5+!!!ожидаю план лечения.Хотелось бы чтобы учитывалось мое желание по этапности лечения.спасибо

13-02-18

Фев 13, 2018
Вдовенко Валерий Иванович

Хочу поблагодарить вас за хороших работников. Приятно с ними работать. Особенно Богдану Станиславовичу и Наташе. Очень внимательные и профессиональные. Спасибо им!!!

Дек 15, 2017
Шилова Дария

Меня всегда умиляют люди, которые боятся стоматологов и категорически отказываются ходить лечить зубы. Я их искренне не понимала, но теперь начинаю понимать, что они просто еще не нашли СВОЮ клинику и СВОИХ докторов. А я вот могу с гордостью сказать, что СВОИХ нашла и безумно этому рада. Рада тому, что это как семья, которую никогда не променяешь, потому что именно они так бережно и трепетно к тебе относятся и советуют самое лучшее. Я очень благодарна Саше и Оксане Георгиевне за то, что теперь я еще больше красотка! С вами всегда весело и светло! Любовь навсегда!

2017-12-1411.43.37

Дек 14, 2017
Прядко Яна

19-11-2017

Ноя 22, 2017
Поночовный А.

Персония замечятельний очень добрий і одзивчівий особино хочу отметіть зомічятельних врочей девушек на рицепшине в целом очинь прекрасная клініка очень пріятние доктора особіно хочу отметіте (бог) Богдана Станіславовича і его асестента! Спасебо всему персоналу! :)

Окт 10, 2017
Alex Bolokhovskiy

Hello you all, my wife and I recently made a trip to Kiev Ukraine from USA. We both wanted to take advantage of the great savings on getting orthodontist, cleaning and tooth fillings. It makes financial sense to get your oral care in Ukraine since the dollar has a greater buying power in Ukraine compared to US. I highly recommend Kостура Костянтин Iгорович for all your oral care, his expertise level is exceptional. I felt at eas with his careful and skilled approach, a true professional! He is an open book when it comes to questions and explaining the science behind dental care. Thanks again Kocтянтин!! I'll sure be back to seeing you next time I need dental work!

Оставьте свой отзыв


С помощью этой формы можно оставить отзыв о компании или врачу клиники.
Все отзывы будут обязательно рассмотрены.