г.Киев, ул.Антоновича, 28

Пн-Пт 09:00 - 21:00
Сб,Вс 10:00 - 18:00

Карта проезда

Отзывы о детских стоматологах

Май 17, 2019
Ольга

В жодній клініці я не бачила такого високого рівня професіоналізму у поєднанні з увагою до дітей! Моїй доньці (1,3 роки) потрібно було термінове лікування зуба під наркозом. Уся підготовка до процедури - як дитини, так і батьків - була скоординована Олегом Леонідовичем і Миколою Васильовичем на найвищому рівні. Одразу після маніпуляції було постійне спостереження за дитиною. Лікарі поводять себе як друзі дітей, дуже уважні і дбайливі. Дякуємо за вашу висококваліфіковану допомогу у терміновій ситуації! З повагою, Ольга.

Май 10, 2019
Надежда

Лечили зубы дочери ( 1 год 1м.) ! Ситуация у нас была не простая Лечить нужно было под наркозом!!! Мне, как маме было очень страшно......только одно слово НАРКОЗ.... уже ввело в стопор ( она ведь совсем маленькая...) Лютиков Александр Игоревич и анастезиолог Демянюк Николай Васильевич профессионалы своего дела!!! Сердечно Благодарим! Дай Бог Вам здоровья.

Май 6, 2019
Оксана

Огромное спасибо Ковнацкому Олегу Леонидовичу за то, слышите детей и родителей и всегда предлагаете пути решения проблемы. Я рада, что однажды мы попали к Вам. Второй раз лечим зубки ребенку в медикаментозном сне. В этот раз нашим анестезиологом был Николай Васильевич, который расположил к себе ребенка, тщательно его осмотрел и все время находился рядом. Еще раз огромное спасибо за ваш труд!!!!!

Май 2, 2019
Ольга

Почула від знайомих, що в даній клініці віртуозно лікують зуби маленьким дітлахам. Записалась на консультацію. Від першої зустрічі була приємно вражена клінікою. Дуже уважні адміністратори, та турботливий доктор Надія залишили перше враження у мене та моє дитини найкращим. Що і потрібно було для першого візиту до стоматолога. Вже під час консультації ми отрималиновину, що треба встановлювати коронки на передні зуби дитині під седацією так як дитина за мала. Були дуже зтурбовані. Дуже переживали. Весь час очікування процедури анестізіолог Микола Васильович був з нам на зв'язку. Завжди дуже швидко відповідав на наші самі неочікувані питання. Велике дякую за роботу лікарю Тарасенко Надії , анестезіологу Миколі Васильовичу та усьому персоналу клініки.

IMG-9335

Апр 4, 2019
Крюкова Владислава

Была у стоматолога Ирины Николаевны. Очень добрая. Смотрела мульт Спанч Боб. В конце дала вкусный леденец. Очки тоже крутые!

IMG-9328

Апр 1, 2019
Марія Баранецька

Очень замечательная клиника! Любимый врач - Надежда Викторовна. Не менее (теперь) любимый - Вадим Вадимович. Анестезиолог Николай Васильевич - доктор выше всяких похвал!!! Спасибо огромное!

14-03-2019

Мар 14, 2019
Ольховик Рома, его мама Аня и бабушка

Олег Леонидович - лучший! В экстренной ситуации принял, помог, не напугул сына (3,5 лет). За это огромное спасибо. Мы - Ваши! Олег Леонидович! Спасибо!

Оставьте свой отзыв


С помощью этой формы можно оставить отзыв о компании или врачу клиники.
Все отзывы будут обязательно рассмотрены.