г.Киев, ул.Антоновича, 28

Пн-Пт 09:00 - 21:00
Сб,Вс 10:00 - 18:00

Карта проезда

Отзывы о Клинике Дубновой «СТОМАТОЛОГиЯ» (г. Киев)

5-_01-12-18

Дек 1, 2018
мама 5-річного хлопчика

Хочемо виразити величезну подяку лікарю Суховій Олександрі Михайлівні, це лікар від Бога! Ми вперше лікували зубчики нашому 5-річному сину. Так як в нас син "особливий", то ми дуже переживали, як все пройде. Але Олександра Михайлівна, вона як Фея, знайшла підхід до дитини і всі процедури з пломбування пройшли дуже швидко, а саме головне дитина сиділа навіть не химерувала, а все робила, що просила його лікар. Дякуємо!!!

29-11-18

Ноя 29, 2018
Anna Yevsiukova-Murza

Мы из Ирпеня едим в Киев в клинику Дубновой лечить детям зубы, потому что там они это делают спокойно и мы спокойны за их здоровье. К Oleg Kovnatskyi просто так и не попасть, запись огого, но это того стоит. Рекомендуем клинику и ее докторов- все на высоте. На фото Лева лечит зубы на папе))) со «Свинкой Пэппой».

IMG_8794

Ноя 29, 2018
Rachynska Anna

Друзі, рекомендую стоматологічну клініку. Мені пощастило, там працюють мої близькі друзі і тому, мені не довелося довго шукати стоматолога, на зустріч з якім бігли б мої діти. Якщо ви досі у пошуках - щиро запрошую. Особливо зараз, поки в них є знижки в честь відкриття нового дитячого відділення. ПС. Дорослі там тех можуть лікуватися!!!

IMG_8795

Ноя 29, 2018
Наталия Черныш

В чудесном настроении в Клиника дубновой для Детей

IMG_8785

Ноя 28, 2018
Iryna Vrons’ka

Повний all inclusive в обслуговуванні :) Метелика намалювали, кульку дали, зубки почистили, іграшку дали...Дякуємо нашій зубній феї Ілоні Федорівні за здорові зубки! P.s. Ааа... так не чесно :(, я теж хочу мультик під час лікування та іграшку за те, що тихо сиділа

IMG_8790

Ноя 27, 2018
Татьяна Шульга

Отличная клиника для деток. Уже два года посещаем.Чудесная атмосфера, приятный персонал, все посещения у ребенка с улыбкой.

27-11-18

Ноя 27, 2018
Diana Titova

Моей дочке 4 года и она не боится лечить зубки! И все благодаря Oleg Kovnatskyi !!!! Конечно был адаптационный период. Но мы это сделали! Ура!!! Ждем новые визиты и конечно-же подарки!!! Клініка Дубнової "Стоматолог і Я". Клиника Дубновой Для Детей

Оставьте свой отзыв


С помощью этой формы можно оставить отзыв о компании или врачу клиники.
Все отзывы будут обязательно рассмотрены.